Over Astrid
Mijn naam is Astrid Lammers, pedagogisch duizendpoot

Al meer dan 35 jaar werk ik graag met kinderen en ik ben inmiddels ervaringsdeskundige op het gebied van hechting en vroegkinderlijk trauma. Veel kinderen laten angst, verdriet of boosheid zien, in heel verschillende vormen: stil en teruggetrokken gedrag, acting out gedrag, beweeglijkheid, enzovoort.
Mijn voelsprieten staan altijd aan als ik met kinderen werk en daardoor kan ik intuïtief werken en heb ik snel een ingang bij ze. Vaak kan ik aan ouders, onderwijzers of pedagogisch medewerkers aangeven wat het kind met zijn/haar gedrag aangeeft en waar hij/zij behoefte aan heeft.

Binnenkort zal ik de Master Speltherapie te Ede afronden en ga ik aan de slag als speltherapeut met kinderen en jongeren. Daarnaast werk ik momenteel nog als ambulant gezinsbegeleider. Ik ben enthousiast over Sherborne samenspel. Een speelse vorm, waarbij de hechting bevorderd wordt en ouders dit op video terug kijken samen met mij. Sherborne samenspel zet ik bij voorkeur in waar ouder en kind graag patronen willen doorbreken en het weer leuk willen hebben samen.

Ik ben trotse moeder van vier volwassen kinderen, die wonen, studeren en werken in Amsterdam. Zelf ben ik na ruim 30 jaar weer terug in Twente en woon met plezier samen met mijn partner in Oldenzaal. In mijn vrije tijd schreef ik twee boeken. Het waargebeurde verhaal van mijn ervaringen als adoptiemoeder. Ik ga graag de natuur in voor kruiden- en wildplukwandelingen.

“Ik leer je spelen, positief denken en je situatie te zien als een uitnodiging tot groei.”

Samen praten, spelen, ontspannen, lachen en werken.

Vragen?

Neem gerust contact met mij op