Ervaringen

Mijn zoon was erg onzeker over zichzelf en altijd stilletjes op de achtergrond. Hij durfde geen initiatieven te nemen en kon slecht voor zichzelf opkomen. Tijdens het spelen bij Marleen heeft hij alle ruimte gekregen om zichzelf te zijn. Zijn zelfvertrouwen is gegroeid en hij heeft geoefend met het opkomen voor zichzelf en aan te geven wat hij wil. Hij heeft nu veel meer vriendjes en speelafspraakjes na schooltijd. Als ouders kregen we handvaten en voelden we ons gesteund. Marleen heeft oog voor het geheel en stemt haar handelen af op het kind en de ouders.

De wegvliegende vlinder wordt beschouwd als een bevrijdend symbool. De dans van de vlinder reflecteert de behoefte voor beweging en verandering; van waar we waren en zijn, naar de volgende fase van ons bestaan.

Marleen, Met geen pen te beschrijven wat jij nu al hebt bereikt. Geweldig! Onze dank is groot. Het is tijd voor de volgende stap. Dank voor het begrip, de erkenning en de beweging

Wat voelden wij ons machteloos. De boze buien van onze dochter werden steeds erger. Het hele gezin had er onder te leiden. Wat we ook bedachten. Niets hielp. Ze was ontzettend gefrustreerd en bleef lang in haar woede hangen. Super blij zijn we met de resultaten die ze heeft geboekt bij Marleen. Ze weet nu hoe ze om moet gaan met alle prikkels gedurende de dag. Ze voelt haar emoties en weet hoe ze hier mee om kan gaan. De sfeer in huis is weer aangenaam en gezellig met elkaar. Marleen is laagdrempelig in het contact. Ze is een ervaren en gedreven therapeut, die kinderen en ouders in hun kracht weet te zetten. Onze dochter heeft tijdens de vele fijne speeluurtjes veel mogen ervaren en leren. Het was een feest om naar Marleen toe te gaan.

Lieve Marleen, Ik vond het heel erg fijn om met jou te werken, spelen, kletsen en ik heb daardoor veel geleerd. Daar ben ik blij mee. Dank je wel voor alles!

Ook namens ons ons heel erg bedankt voor je vertrouwen en de veilige plek die je onze dochter hebt geboden. Samen staan we er nu positiever in! Onze dank is groot!

We zouden onze zoon maar moeten laten onderzoeken en diagnosticeren. School kon zijn drukke en brutale gedrag niet meer tolereren. Dit was ons iets te kort door de bocht en ging ons ook veel te snel. Via kennissen zijn we terecht gekomen bij Marleen. Zij keek naar de ontwikkeling van onze zoon en naar de jongen achter het gedrag. We kwamen we erachter dat hij werd gepest en hierdoor het drukke, opstandige gedrag liet zien. Marleen heeft ons hierin super begeleid. Ze stond voor ons klaar bij vragen en voerde gesprekken met school. Spelenderwijs mocht onze zoon ervaren dat hij goed is wie hij is. Hoe hij kan omgaan met zijn emoties en opkomen voor zichzelf. Hij is nu veel rustiger op school en hebben weer een gelukkig kind in huis.

Onze zoon had erg veel last van ‘boze buien’. Leek te ontploffen om niks. Baalde van zichzelf dat hem dit overkwam en was bang om een ‘boze bui’ te krijgen bij bijvoorbeeld de voetbal.

Dankzij Marleen heeft hij geleerd om te luisteren naar zijn hart en uit te spreken wat hij wil en niet wil. Hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen en mocht ervaren dat hij goed is zoals hij is. Wat een ontzettend mooie reis voor hem, maar ook voor ons.

Onze zoon is veranderd zonder zichzelf te verliezen. Een verbeterde versie van zichzelf! Marleen, ontzettend bedankt voor je hulp!

Ik heb heel lang last van boze buien gehad en nu is het al een stuk minder. Ik heb heel veel gespeeld en nu Gaat het goed met mij. Ik heb geleerd om in via je neus in te ademen en uitademen met de mond, te voelen wat je hart Zegt en voelt, mijn emoties te begrijpen en te voelen.

Marleen is echt een TOPPER.

Wij zijn bij Marleen terecht gekomen naar aanleiding van de boosheid van onze zoon. Deze boosheid uitte zich vooral na schooltijd. Het werd na verloop van tijd steeds erger. Wij hadden vermoedens dat hij zich gefrustreerd voelde, misschien door school? Op school merkten ze niets. Thuis escaleerde het, want thuis kon hij alles laten gaan. Hij kon zo boos worden dat hij ging ontploffen. Dan was hij niet voor rede vatbaar. Het hele gezin ging er onder leiden. Hij had het gevoel dat hij altijd de mindere was. Hierdoor voelde hij zich ook verdrietig. Hij was onzeker over zichzelf. Wij wilden hem graag helpen, maar hoe? Sinds hij naar Marleen ging, ging het steeds beter. Marleen leerde hem spelenderwijs met zijn gevoelens van emotie om te gaan. En ook aan zijn zelfvertrouwen te werken. Je mag er zijn: Je bent goed zoals je bent ! Ook leerde hij met prikkels om te gaan, af en toe even ontladen, om daarna weer verder te kunnen leren/werken.

Nu zijn we op een punt beland, dat hij klaar is met de therapie. Wij zijn heel trots op hem. Hij zit goed in zijn vel en begrijpt zijn emoties beter. En hij weet dat als hij zijn best doet, dit goed is. Meer kun je niet doen…… Marleen, heel erg bedankt voor je hulp. We hebben veel van jou geleerd. Wij vinden het erg jammer dat we jou niet meer zullen zien. Je bent ontzettend leuk in je omgang, richting ouders, maar zeker ook richting kinderen. De gymzaal is fantastisch ingericht! Hij vond het super om bij jou te mogen leren onder het spelen. Zelf dingen bedenken, wat gaaf !!! En erg gezellig allemaal.

Nogmaals heel erg bedankt en heel veel succes verder.

Lieve Marleen,

Bedankt dat je mij hebt geholpen.

Ik vond het een hele leuke tijd en vind het jammer dat ik niet meer kan komen spelen in je mooie gymzaal.

Hartverwarmend om zo lief verrast te worden.

😀❤🍀🌻

Jouw reactie is waardevol

Graag horen we van jou wat je van Ervarend Wijs vindt. Laat je reactie hieronder achter. Wij plaatsen alle reacties anoniem en met een fictieve naam in verband met de privacy.