Over Wendy
Mijn naam is Wendy Gebbink,  Ervarend Wijs(zer) Mens, moeder, pedagoog en psychomotorisch Kindertherapeut.

Mijn uitgangspunt is dat we allemaal mens zijn. Gewoon en ervarend wijs mens. En ieder met zijn eigen ervarenheid, en gelukkig dus allemaal uniek. Dat maakt het leuk, kleurrijk en soms ook lastig. En daar kun je soms wel wat hulp bij gebruiken.

Goede afgestemde hulpverlening, gericht op het aansluiten bij daar waar de behoefte en ontwikkelingskansen liggen, is waar ik voor ga. Ik vind het belangrijk mensen te nemen zoals ze zijn, naast de mens te staan, een band op te bouwen en vanuit vertrouwen en veiligheid samen te ontdekken waar de kansen liggen. Ik sluit daar aan waar het nodig is en werk ervaringsgericht; leren door te doen. Samen de zaal in, spelen, bewegen, creatief zijn en op zoek naar waar de behoefte ligt. Alle gevoelens mogen er zijn in de zaal. Niks is gek en samen kunnen we op ontdekkingsreis van wat er achter het gedrag zit. Door nieuwe ervaringen op te doen, hier woorden aan te geven en dit in de veilige context van de verbinding met elkaar en samen ontdekken, zorgt voor groei.

Vooral ben ik ook moeder van een dochter (2012) en een zoon (2014) en ken ook ik de struggles in het ouderschap. Samen met hen, mijn man en onze energieke maffe knuffelhond, woon ik al mijn hele leven in Lichtenvoorde. Ik heb veel interesses en heb behoefte aan afwisseling. Dat houdt me scherp.

Activiteiten en interesses: Natuur • creatief bezig zijn; keramieken • klussen in en om huis • wandelen met onze hond • een boek lezen • erop uit! • theater • vriendschappen • dansen

Ik ben mensgericht, toegankelijk, veelzijdig, betrokken, flexibel en betrouwbaar. Ik raak blij als ik eraan kan bijdragen dat een iemand (weer) in zijn kracht komt te staan. Ik ben een gedreven en enthousiast gevoelsmens die graag wat wil betekenen voor andere mensen.

Misschien kan ik ook wat voor jou betekenen? Ik kom graag in contact met je.

Mijn uitgangspunt is dat we allemaal mens zijn.