Over Richard
Mijn naam is Richard Seijsener

Sinds kort woon ik met mijn vrouw in Twente, zij komt hier vandaan en we wilden graag in deze prachtige provincie gaan wonen.

De afgelopen 23 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in regio Rotterdam en Den Haag, met kinderen en jongeren tussen 4 en 21 jaar. Ik werkte in gezinnen, op scholen (speciaal onderwijs, praktijkonderwijs, onderwijs opvang voorzieningen), op straat en in diverse zorginstellingen, waaronder een gesloten behandelgroep voor kinderen tot 12 jaar en een zorg- en leerboerderij voor orthopedagogiek.

Naast Ervarendwijs werk ik nu nog 1 dag in de week bij Kinderpraktijk LevF in Den Haag.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd en met succes afgerond, waaronder de HBO tot Sociaal Pedagogische Hulpverlener en post HBO tot Psychomotorisch Kindertherapeut. Verder ben ik onder andere Rots en Water trainer, kinderyoga trainer en kinder focus coach.

Van nature ben ik creatief, invoelend, verbindend, energiek en heb de capaciteit ontwikkeld om dit af te stemmen op mezelf en in relatie met de ander. Humor, relativeren en zelfreflectie vormen hierbij de basis.

Ik maak graag kennis met jullie om samen te onderzoeken wat ik voor jullie kan beteken.

“Ik geloof in de eigenheid en kracht van ieder kind en zijn of haar omgeving.

Door deze samen te (her-) ontdekken, te volgen en te versterken kunnen zij zichzelf verder ontwikkelen, groeien en bloeien”

Wat anderen over Richard zeggen

Een bericht uit Den Haag geschreven in de maand juli 2021

Beste Richard,

Wat heeft onze dochter de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Van een angstig, verlegen en piekerend meisje is ze gegroeid tot een vrolijk, trots en bijdehand meisje. Jij hebt daar een hele grote rol in gespeeld! Al snel zag jij wat ze in zich had en hebt je haar op haar eigen tempo weten uit te dagen. Ze keek altijd heel erg uit naar de sessies met jou. We zijn je erg dankbaar en gunnen nog veel meer kinderen jou als therapeut.