Over Mirthe
Mijn naam is Mirthe Viskaal, moeder van 3 jongens en psycholoog voor kind en jeugd

We hebben als ouders de meest geweldige taak, maar ook de meest moeilijke taak in ons leven meegekregen: onze kinderen laten opgroeien tot mooie, gelukkige mensen. Geen enkel kind staat ’s ochtends op met het idee om van deze dag eens even een rotdag te maken. Toch zijn er kinderen die, om welke reden dan ook, soms even stagneren. Het is fijn voor kinderen en ouders om te weten hoe ze om kunnen gaan met de moeilijkheden die worden ervaren en wat ze wél allemaal kunnen en kunnen doen om weer te groeien.

Inmiddels werk ik 10 jaar als psycholoog Kind en Jeugd en ben ik 2 jaar geleden mijn eigen praktijk MiCare Oldenzaal gestart. Ik heb ervaringen met kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar op het gebied van diagnostiek en behandeling (o.a. ontwikkelingsproblematiek, angst, emotieregulatie, concentratie, zelfbeeld, somberheid, enz.). Ik heb het geluk dat ik voor Ervarend Wijs mee mag denken in alle hulpvragen en behandeltrajecten. Samen met het team van Ervarend Wijs denken we na over een geschikt behandeltraject.

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn gezin. Ik ben moeder van 3 jongens waar ik en mijn graag mee op stap gaan. We houden van reizen, lekker eten en leuke dingen ondernemen. Verder vind ik het fijn om te kunnen verdwijnen in een dik boek.

“Sterke kanten van het kind inzetten &  Kwaliteit staat boven kwantiteit”

Vragen?

Neem gerust contact met mij op